E hënë, 24/06/2024, 16:39
Eselamu alejkum Guest | RSS
Menya
Kategoritë
Kuran [24]
Sunnet [35]
Akide [48]
Fikh [46]
Tefsirë [48]
Sira [15]
Dave [9]
Tregime [99]
Urtësi [31]
Mesazhe Islame [105]
Artikuj [392]
Hutbe [91]
Arti Islame [18]
Pyetje & Përgjigje [520]
Poezi Islame [11]
Emra musliman [5]
Poezi Islame [94]
Kurani dhe shkenca [147]
Histori [26]
Familja Islame [106]
Shtyllat e Fesë [193]
Mësime ditore [43]
Ligjërata nga hoxha i nderuar Ulvi Fejzullahu
Video [44]
Komentet
500
Na gjeni n'Youtube

Statistikat

Gjithsejt online: 1
Vizitorë: 1
Anëtarë: 0
Hyrja » Artikuj » Mesazhe Islame

Artikuj në kategori: 105
Artikujt e shfaqur: 85-96
Faqet: «- 1 2 ... 6 7 8 9

Radhit sipas:: Data · Emri · Votat · Komentet · Shikimet

Dera e pare: Quhet Xhehennem sepse ai eshte i ngrysur(mrrolur)para fytyrave te burrave e grave si dhe han(djege ) mishin e tyre.Sa i perket denimeve dhe vuajtjeve, ky i ka denimet me te lehta sesa te tjeret.

 

Mesazhe Islame | Views: 2799 | Added by: Argjendi | Date: 18/08/2009 | Comments (8)

Na ishte nje djal i ri,i cili shkoi per studime jasht vendit per nje kohe mjaft te gjate. Pasi kthehet nga studimet, ai kerkon nga prinderit e tij qe ti gjejn atij nje dijetar religjioz ose ekspert, i cili do t’mund t’ju pergjigjej 3 pyetjeve te tij.Me ne fund, prinderit e tij gjeten nje dijetar musliman.

 

Mesazhe Islame | Views: 846 | Added by: Argjendi | Date: 18/08/2009 | Comments (1)

Një hajdut u ngjit në murin e shtëpisë së Malik Bin Dinar dhe lehtësisht depërtoi brenda në dhomën e tij.
Në momentin kur u gjend brenda shtëpisë, vjedhësi qe zhgënjyer duke mos gjetur asgjë për të vjedhur.
Maliku ishte i zënë duke e kryer namazin.

 

Mesazhe Islame | Views: 769 | Added by: Argjendi | Date: 18/08/2009 | Comments (0)

Allahu i Madherishem ne Kur'anin Fisnik thote :Betohem ne kohen - Asr . 1 .
Nje her ne nje ishull jetonin te gjitha llojet e ndjenjave limturia , merzia , dituria dhe dashuria .

 

Mesazhe Islame | Views: 1084 | Added by: Argjendi | Date: 18/08/2009 | Comments (0)

Imam Semerkandi ka thene : Sadakaja lavderohet per pes gjera ne dynja dhe ne ahiret .

 

Mesazhe Islame | Views: 820 | Added by: Argjendi | Date: 18/08/2009 | Comments (0)

'Nuk ka dyshim se për muslimanët e muslimanet, besimtarët e besimtaret, adhuruesit e adhurueset, të sinqertit e të sinqertat, durimtarët e durimtaret, të përvuajturit e të përvuajturat, sadakadhënësit e sadakadhënëset, agjëruesit e agjërueset, ruajtësit e nderit e ruajtëset e nderit, shumëpërmendësit e All-llahut e shumëpërmendëset e All-llahut, All-llahu ka përgatitur falje (mëkatesh) dhe shpërblim të madh.' – Kur'an, 33:35

 

Mesazhe Islame | Views: 588 | Added by: Argjendi | Date: 18/08/2009 | Comments (0)

'Dhe kur fletushkat të jenë shpaluar,Dhe kur qielli të jetë hequr, Dhe kur xhehennemi të jetë ndezur fort, Dhe kur xhenneti të jetë afruar,Atëbotë njeriu do ta dijë se çka ka ofruar (të mirë ose të keqe).

 

Mesazhe Islame | Views: 572 | Added by: Argjendi | Date: 18/08/2009 | Comments (0)

1-Sikur te ishte korja e Tokes pak me e trashe seç eshte ne nje sasi 1 kembe(foot) do te thithte dioksidin e karbonit CO2e O2e s'do mund te ekzistonte jeta....

 

Mesazhe Islame | Views: 640 | Added by: Argjendi | Date: 18/08/2009 | Comments (0)

Njëri nga shokët e Muhammedit a.s. në shtratin e vdekjës i tha tri fjali të cilat të pranishmit rreth tij nuk i kuptuan...

 

Mesazhe Islame | Views: 612 | Added by: Argjendi | Date: 18/08/2009 | Comments (0)

Bëhu aromatike si mosus, e qëndrueshme si male!
Bëhu mu si ajo plaka perse, e cila u mbështet në Allahun kur u largua prej kotecit të pulave të saj.
Bëhu tamam si ajo plaka e cila qëndroi para Haxhaxhit, por e bindur në ndihmën e Zotit të saj.
Mesazhe Islame | Views: 653 | Added by: shpend-xhelili | Date: 15/08/2009 | Comments (0)

Pas përshëndetjes me Pejgamberin (Paqja dhe Mëshira e All-llahut qoftë mbi të) është pyetur prej nga është.
 Një herë erdhi një udhëtar në xhami për ta takuar të Dërguarin (Paqja dhe Mëshira e All-llahut qoftë mbi të)...
Mesazhe Islame | Views: 1055 | Added by: shpend-xhelili | Date: 15/08/2009 | Comments (0)

Këtu përmblidhen të gjitha veprimet e liga si prostitucioni, homoseksualizmi dhe të gjitha rrugët që shpiejnë drejt tyre.
Allahu xh.sh. për to thotë: "E mos iu afroni imoralitetit sepse vërtet ai është vepër e shëmtuar dhe një rrugë
shumë e keqe".(Isra: 32).
Mesazhe Islame | Views: 1287 | Added by: shpend-xhelili | Date: 15/08/2009 | Comments (3)

Kërko
Sinqeriteti n' FB
Radio Pendimi

Njëshmëria
Lidhje Islame
Miqtë e Allahut

Copyright © Sinqeriteti.com 2024