E premte, 19/07/2024, 07:00
Eselamu alejkum Guest | RSS
Menya
Kategoritë
Kuran [24]
Sunnet [35]
Akide [48]
Fikh [46]
Tefsirë [48]
Sira [15]
Dave [9]
Tregime [99]
Urtësi [31]
Mesazhe Islame [105]
Artikuj [392]
Hutbe [91]
Arti Islame [18]
Pyetje & Përgjigje [520]
Poezi Islame [11]
Emra musliman [5]
Poezi Islame [94]
Kurani dhe shkenca [147]
Histori [26]
Familja Islame [106]
Shtyllat e Fesë [193]
Mësime ditore [43]
Ligjërata nga hoxha i nderuar Ulvi Fejzullahu
Video [44]
Komentet
500
Na gjeni n'Youtube

Statistikat

Gjithsejt online: 1
Vizitorë: 1
Anëtarë: 0
Hyrja » Artikuj » Pyetje & Përgjigje

Artikuj në kategori: 520
Artikujt e shfaqur: 1-12
Faqet: 1 2 3 ... 43 44

Radhit sipas:: Data · Emri · Votat · Komentet · Shikimet

Pyetje: A është e lejuar në Islam të stduiohet dega e ekonomisë me
kusht që pasi të mbaroj mos të punoj në bankë por në ndonjë vend tjetër. A
është haram vetëm të mësohet për kamatën? 

Pyetje & Përgjigje | Views: 1437 | Added by: ShpendXhelili | Date: 12/07/2011 | Comments (0)

Pyetje: Unë e dua një djalë shumë, edhe ai më do mua. Nuk jemi në lidhje por kam
dëshirë ta di se a është fati përcaktim nga Allahu apo ne duhet vet t’i prijmë
fatit...

Pyetje & Përgjigje | Views: 2224 | Added by: ShpendXhelili | Date: 12/07/2011 | Comments (2)

Pyetje: E kam një pyetje për kunatën time. Ajo është shtatzënë, posa ka hyrë në
muajin e nëntë.Ajo i falë të gjitha kohët e namazit, mirëpo tani po e ka shumë
të vështirë të përkulet për ruku dhe të bijë në sexhde dhe të ngrihet prapë.
Unë i tregova se kam dëgjuar që mund të falet edhe ulur, mirëpo disa i kanë
thënë që të mos falet ashtu përderisa nuk ka fakte që një gjë e tillë është e
lejuar.

Pyetje & Përgjigje | Views: 1603 | Added by: ShpendXhelili | Date: 12/07/2011 | Comments (0)

Pyetje: A është haram mbajtja e dietës në Islam?

Pyetje & Përgjigje | Views: 1380 | Added by: ShpendXhelili | Date: 12/07/2011 | Comments (0)

Pyetje: jam e infektuar shumë në vaginë dhe po përdori
barëra qe disa ditë por pa sukses. Dikush më ka thënë që nëse e përdor
dhjamin e derrit kurrë më s’do të kem problem edhe pse nuk mundem
të veproj kështu edhe nëse shërohem në këtë mënyrë. Desha të më
tregoni se a është i ndaluar mishi i derrit edhe për shërim?

Pyetje & Përgjigje | Views: 2318 | Added by: ShpendXhelili | Date: 12/07/2011 | Comments (1)

Pyetje: I dashur vëlla! Kam katër muaj që jam fejuar dhe unazat e fejesës të dytë i kemi blerë nga
ari i bardhë pasi burri im është i arsimuar fetarisht dhe më ka thënë se ka
argumente se është hallall pasi që ai në realitet është platin e nuk është ari
i cili është haram. Nga kimia edhe unë e di se është ashtu dhe po ju shkruaj
jo pse nuk po i besoj dijes së tij por pse po kam frikë për të.

Pyetje & Përgjigje | Views: 2160 | Added by: ShpendXhelili | Date: 12/07/2011 | Comments (2)

Pyetje: A është haram që të vendosen përmbi varr lule të plastikës apo të
gjalla? 

Pyetje & Përgjigje | Views: 1607 | Added by: ShpendXhelili | Date: 12/07/2011 | Comments (0)

Pyetje: Unë desha të pyes a lejohet femra te del imam në shtëpi nëse falen
dy apo tri femra dhe a lejohet te thuhen suret p.sh fatihaja me zë
dhe ni sure tjetër në dy rekatet e para? 

Pyetje & Përgjigje | Views: 1059 | Added by: ShpendXhelili | Date: 12/07/2011 | Comments (0)

Pyetje:  Kam dy pyetje, në Ramazan më udhëzoi Allahu për namaz elhamdulilah,
por kam problem me abdes ndodhë që për një namaz të marrë abdes 7 herë si dhe gjatë namazit ndodh të më prishet abdesi ju lutem si të veproi?

Pyetje & Përgjigje | Views: 1295 | Added by: ShpendXhelili | Date: 12/07/2011 | Comments (0)

Pyetje:  Jam studente ndodh që për shkak të udhëtimit nuk po mund të fal namazin
me kohë dhe ta fali kaza a pranohet namazi kaza si te veproi?
Pyetje & Përgjigje | Views: 1179 | Added by: ShpendXhelili | Date: 12/07/2011 | Comments (0)

Pyetje:  Paqja dhe bekimi i Allahut qoftë me ju te nderuar. Më duhet ndihma e juaj
të më këshilloni se nuk po gjejë qetësi shpirtrore, para 2 viteve jam betu se
do ta la duhanin për hirë të Allahut, po nuk po mundem po bëj përpjekje,
po e kot, si të veproi që të më fal Zoti për këtë betim që nuk jam përmbajtur
Si të veproi duhani mu ka ba shok në një mënyrë. Ju faleminderit.
Pyetje & Përgjigje | Views: 1163 | Added by: ShpendXhelili | Date: 12/07/2011 | Comments (0)

Pyetje:  Pse është haram ngrënia e mishit të derrit?
Pyetje & Përgjigje | Views: 1014 | Added by: ShpendXhelili | Date: 12/07/2011 | Comments (0)

Kërko
Sinqeriteti n' FB
Radio Pendimi

Njëshmëria
Lidhje Islame
Miqtë e Allahut

Copyright © Sinqeriteti.com 2024