E hënë, 24/06/2024, 18:26
Eselamu alejkum Guest | RSS
Menya
Kategoritë
Kuran [24]
Sunnet [35]
Akide [48]
Fikh [46]
Tefsirë [48]
Sira [15]
Dave [9]
Tregime [99]
Urtësi [31]
Mesazhe Islame [105]
Artikuj [392]
Hutbe [91]
Arti Islame [18]
Pyetje & Përgjigje [520]
Poezi Islame [11]
Emra musliman [5]
Poezi Islame [94]
Kurani dhe shkenca [147]
Histori [26]
Familja Islame [106]
Shtyllat e Fesë [193]
Mësime ditore [43]
Ligjërata nga hoxha i nderuar Ulvi Fejzullahu
Video [44]
Komentet
500
Na gjeni n'Youtube

Statistikat

Gjithsejt online: 2
Vizitorë: 2
Anëtarë: 0
Hyrja » Artikuj » Poezi Islame

Artikuj në kategori: 11
Artikujt e shfaqur: 1-11

Radhit sipas:: Data · Emri · Votat · Komentet · Shikimet

 Të na kthehesh mik i mirë 

RamadanMubarak.jpg RAMADAN MUBARAK image by kamran19_h

Sa bardhë, sa mirë, sa qetë
Pse ik mik i vërtetë?
Të pritmë si të fundit herë
Të na kthehesh me pranverë

Më ngjallë, më ndri, më zgjo!
Pa rri, mos ik, mos shko!
Të të vjelë dhe ca nga ty
Të na kthehesh përsëri

Sa mirë qe se ditmë
Na erdhe si s'të pritmë
Si erdhe i mirë dhe shko
Të na kthehesh, mos na harro!

 
Argjend XHELILI
Poezi Islame | Views: 705 | Added by: shpend-xhelili | Date: 15/09/2009 | Comments (0)

RamadanMubarak.jpg RAMADAN MUBARAK image by kamran19_h

Sa i bukur je o Ramazan sa ditë të lumtura në gjirin tënd përmban
Ditët tua përplot me agjërim dhe përqëndrim
Ndërsa netët e tua me e lot e mallëmgjim dhe falje deri në agim

Poezi Islame | Views: 4847 | Added by: shpend-xhelili | Date: 15/09/2009 | Comments (3)

RamadanMubarak.jpg RAMADAN MUBARAK image by kamran19_h

Më thërret shpirti për shpëtim, më thërret
Lëshon klithma me nxitim se diq e vret
Po derdh lotët vrerë mbi gjoks e po bëzanë
Po vërshon me lot mëkatet porsi det
Më thërret edhe një thirrës në shpëtim
O kërkues i së mirës, eja pranë
Merr nga pellgu im deri në agim
Se nga Zoti yt sot ke shpërblim...
Poezi Islame | Views: 862 | Added by: Argjendi | Date: 21/08/2009 | Comments (0)

RamadanMubarak.jpg RAMADAN MUBARAK image by kamran19_h

Po e flas këtë për të tretën herë,
Në vetëm pesëmbëdhjetë minuta
Duke ecur.
Dhe ashtu sikur, po më flitnin,
Ashtu të habitur më shikonin
Nga fjalët që po i dëgjonin.
Poezi Islame | Views: 779 | Added by: Argjendi | Date: 21/08/2009 | Comments (0)

RamadanMubarak.jpg RAMADAN MUBARAK image by kamran19_h

Po e flas këtë për të tretën herë,
Në vetëm pesëmbëdhjetë minuta
Duke ecur.
Dhe ashtu sikur, po më flitnin,
Ashtu të habitur më shikonin
Nga fjalët që po i dëgjonin.
Poezi Islame | Views: 952 | Added by: Argjendi | Date: 21/08/2009 | Comments (0)

RamadanMubarak.jpg RAMADAN MUBARAK image by kamran19_h

MUAJI I RAMAZANIT-
MUAJI I KUR’ANIT.
MUAJI I AGJËRIMIT –
PRANVERA E BESIMIT…
Poezi Islame | Views: 1062 | Added by: Argjendi | Date: 21/08/2009 | Comments (0)

RamadanMubarak.jpg RAMADAN MUBARAK image by kamran19_h

Ramazan o muaj i mëshirës
ngritës i moralit, largues i erësirës.
Ramazan o muaj i bekuar
i zgjedhur je ti nga All-llahu i lartësuar.
Është fat që po takohemi përsëri
andaj të bëjmë vepra të mira pa kufi.
Poezi Islame | Views: 843 | Added by: Argjendi | Date: 21/08/2009 | Comments (0)

RamadanMubarak.jpg RAMADAN MUBARAK image by kamran19_h

O All-llah i madhëruar
Këtë muaj e shenjtëruat,
Këtë muaj e bekuat
Kur’an-in shpjegues,
Mëshirues, shqarues,
Poezi Islame | Views: 1262 | Added by: Argjendi | Date: 21/08/2009 | Comments (0)

RamadanMubarak.jpg RAMADAN MUBARAK image by kamran19_h

Hapuni dyert e kevtherit,
Moj zemër e bekueme prore,
Afro në muret e blerta të imanit,
Miliarda bukuri nën një fshehtësi…
Muaji i agjërimit,
I sofrave të bukura,
Muaji i bekimit,
I sexhdeve të shtuara…
Poezi Islame | Views: 780 | Added by: Argjendi | Date: 21/08/2009 | Comments (0)

RamadanMubarak.jpg RAMADAN MUBARAK image by kamran19_h

Aty ku ka Ramazan
Aty ka dritë
Aty ka paqë
Për të gjithë ne
Mbi këtë dhe
Që gjuhën e vet
Poezi Islame | Views: 895 | Added by: Argjendi | Date: 21/08/2009 | Comments (0)

RamadanMubarak.jpg RAMADAN MUBARAK image by kamran19_h

Në Ramazan
Mbylli portat e mërisë sate
Dhe trokit në dyert e mëshirës dhe dashurisë
Mëshiroje të afërmin, duaje të largëtin
Në fushën e mëkateve mbill trëndafila
ndërsa tokën e zezë të shpirtit shkatërroje
Poezi Islame | Views: 966 | Added by: Argjendi | Date: 21/08/2009 | Comments (0)

Kërko
Sinqeriteti n' FB
Radio Pendimi

Njëshmëria
Lidhje Islame
Miqtë e Allahut

Copyright © Sinqeriteti.com 2024