Pyetje & Përgjigje - Publikuesi - Sinqeriteti.com
E mërkurë, 22/10/2014, 03:33
Eselamu alejkum Guest | RSS
Menya
Kategoritë
Kuran [24]
Sunnet [35]
Akide [48]
Fikh [46]
Tefsirë [48]
Sira [15]
Dave [9]
Tregime [99]
Urtësi [31]
Mesazhe Islame [105]
Artikuj [392]
Hutbe [91]
Arti Islame [18]
Pyetje & Përgjigje [525]
Poezi Islame [11]
Emra musliman [5]
Poezi Islame [94]
Kurani dhe shkenca [147]
Histori [26]
Familja Islame [106]
Shtyllat e Fesë [193]
Mësime ditore [43]
Ligjërata nga hoxha i nderuar Ulvi Fejzullahu
Video [44]
Komentet
500
Na gjeni n'Youtube

Statistikat

Gjithsejt online: 0
Vizitorë: 0
Anëtarë: 0
Hyrja » Artikuj » Pyetje & Përgjigje

Artikuj në kategori: 525
Artikujt e shfaqur: 1-12
Faqet: 1 2 3 ... 43 44

Radhit sipas:: Data · Emri · Votat · Komentet · Shikimet

Pyetje: A është e lejuar në Islam të stduiohet dega e ekonomisë me
kusht që pasi të mbaroj mos të punoj në bankë por në ndonjë vend tjetër. A
është haram vetëm të mësohet për kamatën? 

Pyetje & Përgjigje | Views: 594 | Added by: ShpendXhelili | Date: 12/07/2011 | Comments (0)

Pyetje: Unë e dua një djalë shumë, edhe ai më do mua. Nuk jemi në lidhje por kam
dëshirë ta di se a është fati përcaktim nga Allahu apo ne duhet vet t’i prijmë
fatit...

Pyetje & Përgjigje | Views: 1243 | Added by: ShpendXhelili | Date: 12/07/2011 | Comments (1)

Pyetje: E kam një pyetje për kunatën time. Ajo është shtatzënë, posa ka hyrë në
muajin e nëntë.Ajo i falë të gjitha kohët e namazit, mirëpo tani po e ka shumë
të vështirë të përkulet për ruku dhe të bijë në sexhde dhe të ngrihet prapë.
Unë i tregova se kam dëgjuar që mund të falet edhe ulur, mirëpo disa i kanë
thënë që të mos falet ashtu përderisa nuk ka fakte që një gjë e tillë është e
lejuar.

Pyetje & Përgjigje | Views: 663 | Added by: ShpendXhelili | Date: 12/07/2011 | Comments (0)

Pyetje: A është haram mbajtja e dietës në Islam?

Pyetje & Përgjigje | Views: 712 | Added by: ShpendXhelili | Date: 12/07/2011 | Comments (0)

Pyetje: jam e infektuar shumë në vaginë dhe po përdori
barëra qe disa ditë por pa sukses. Dikush më ka thënë që nëse e përdor
dhjamin e derrit kurrë më s’do të kem problem edhe pse nuk mundem
të veproj kështu edhe nëse shërohem në këtë mënyrë. Desha të më
tregoni se a është i ndaluar mishi i derrit edhe për shërim?

Pyetje & Përgjigje | Views: 947 | Added by: ShpendXhelili | Date: 12/07/2011 | Comments (1)

Pyetje: I dashur vëlla! Kam katër muaj që jam fejuar dhe unazat e fejesës të dytë i kemi blerë nga
ari i bardhë pasi burri im është i arsimuar fetarisht dhe më ka thënë se ka
argumente se është hallall pasi që ai në realitet është platin e nuk është ari
i cili është haram. Nga kimia edhe unë e di se është ashtu dhe po ju shkruaj
jo pse nuk po i besoj dijes së tij por pse po kam frikë për të.

Pyetje & Përgjigje | Views: 1018 | Added by: ShpendXhelili | Date: 12/07/2011 | Comments (2)

Pyetje: A është haram që të vendosen përmbi varr lule të plastikës apo të
gjalla? 

Pyetje & Përgjigje | Views: 789 | Added by: ShpendXhelili | Date: 12/07/2011 | Comments (0)

Kërko
Sinqeriteti n' FB
Radio Pendimi

Njëshmëria
Lidhje Islame
Miqtë e Allahut

Copyright © Sinqeriteti.com 2014Create a website for free