E shtunë, 20/04/2024, 08:02
Eselamu alejkum Guest | RSS
Menya
Kategoritë
Kuran [24]
Sunnet [35]
Akide [48]
Fikh [46]
Tefsirë [48]
Sira [15]
Dave [9]
Tregime [99]
Urtësi [31]
Mesazhe Islame [105]
Artikuj [392]
Hutbe [91]
Arti Islame [18]
Pyetje & Përgjigje [520]
Poezi Islame [11]
Emra musliman [5]
Poezi Islame [94]
Kurani dhe shkenca [147]
Histori [26]
Familja Islame [106]
Shtyllat e Fesë [193]
Mësime ditore [43]
Ligjërata nga hoxha i nderuar Ulvi Fejzullahu
Video [44]
Komentet
500
Na gjeni n'Youtube

Statistikat

Gjithsejt online: 1
Vizitorë: 1
Anëtarë: 0
Hyrja » Artikuj » Mësime ditore

Artikuj në kategori: 43
Artikujt e shfaqur: 37-43
Faqet: «- 1 2 3 4

Radhit sipas:: Data · Emri · Votat · Komentet · Shikimet
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

Allahu i Lartësuar thotë:
"Mirësia nuk është të kthyerit e fytyrës suaj nga lindja dhe perëndimi, por mirësia është (cilësi) e atij që beson Allahun, Ditën e Fundit, engjëjt, librin dhe Profetët; e atij që me vullnet jep nga pasuria e vet për të afërmit, jetimët, të varfrit, udhëtarët e mbetur rrugës, lypësit dhe për lirimin e të robëruarve;...

Mësime ditore | Views: 810 | Added by: shpend-xhelili | Date: 02/10/2010 | Comments (0)

ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

Allahu i Lartësuar thotë:
فَٱسْتَقِمْ كَمَآ أُمِرْتَ وَمَن تَابَ مَعَكَ
"Prandaj qëndro i patundur në udhën e drejtë, ashtu siç je i urdhëruar. Ashtu le të veprojnë edhe besimtarët që janë me ty…"
وَٱعْبُدْ رَبَّكَ حَتَّىٰ يَأْتِيَكَ ٱلْيَقِينُ
"Dhe adhuroje Zotin tënd derisa të të vijë vdekja!"...

Mësime ditore | Views: 772 | Added by: shpend-xhelili | Date: 02/10/2010 | Comments (0)

ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

Allahu i Lartësuar thotë:
"Unë jam urdhëruar të jem i pari nga ata që i nënshtrohen Atij." (Zumer, 12)
Abdullah Ibn Amri r.a. tregon nga Pejgamberi salallahu alejhi ve selem, i cili ka thënë:...

Mësime ditore | Views: 968 | Added by: shpend-xhelili | Date: 02/10/2010 | Comments (0)

"Thuaju (o Muhamed): "Nëse ju e doni Allahun, atëherë më ndiqni mua, që Allahu do t’ju dojë dhe t’jua falë gjynahet! Allahu është Falës i Madh dhe Mëshirëplotë." (Aliimran, 31)

Mësime ditore | Views: 978 | Added by: shpend-xhelili | Date: 02/10/2010 | Comments (2)

ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

Allahu i Lartësuar thotë:
"Besimtarë të vërtetë janë vetëm ata, zemrat e të cilëve, kur përmendet Allahu, fërgëllojnë dhe kur u lexohen shpalljet e Tij, u forcohet besimi dhe vetëm te Zoti i tyre mbështeten...” (Enfal, 2)
Ibni Omeri tregon nga i Dërguari i Allahut se ka thënë:...

Mësime ditore | Views: 961 | Added by: Argjendi | Date: 01/10/2010 | Comments (3)

Të nderuar lexues!
Me lejen e Allahut të Lartësuar dhe me ndihmën e Tij do të fillojmë me projektin modest "Mësime ditore”. Lexuesve do t’i ofrojmë mundësinë që ata për çdo ditë t’i lexojnë mësimet e ndryshme të Islamit, duke përfshirë besimin, rregulla, dispozita, etikë, mirësjellje, këshillim, etj..
Mësimi do të jetë i versionit të shkurtër që fillon me një ose më shumë ajete nga Kurani apo një apo më shumë hadithe nga syneti.
Mësime ditore | Views: 884 | Added by: shpend-xhelili | Date: 29/09/2010 | Comments (0)

ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
Allahu i Lartësuar thotë:
مَن كَانَ يُرِيدُ ٱلْحَيَاةَ ٱلدُّنْيَا وَزِينَتَهَا نُوَفِّ إِلَيْهِمْ أَعْمَالَهُمْ فِيهَا وَهُمْ فِيهَا لاَ يُبْخَسُونَ. أُوْلَـٰئِكَ ٱلَّذِينَ لَيْسَ لَهُمْ فِي ٱلآخِرَةِ إِلاَّ ٱلنَّارُ وَحَبِطَ مَا صَنَعُواْ فِيهَا وَبَاطِلٌ مَّا كَانُواْ يَعْمَلُونَ.
"Atyre që duan jetën e kësaj bote dhe bukuritë e saj, Ne do t’ua shpërblejmë krejtësisht punët e tyre dhe në të nuk do t’u lihet gjë mangët. Këta janë ata për të cilët në botën tjetër nuk do të ketë kurrgjë, përveç zjarrit. Do t’u shembet çdo gjë që kanë bërë në këtë jetë dhe do t’u zhvlerësohet ajo që kanë punuar.” (Hud, 15-16) ...
Mësime ditore | Views: 1183 | Added by: shpend-xhelili | Date: 29/09/2010 | Comments (1)

Kërko
Sinqeriteti n' FB
Radio Pendimi

Njëshmëria
Lidhje Islame
Miqtë e Allahut

Copyright © Sinqeriteti.com 2024