E shtunë, 31/10/2020, 05:24
Eselamu alejkum Guest | RSS
Menya
Kategoritë
Kuran [24]
Sunnet [35]
Akide [48]
Fikh [46]
Tefsirë [48]
Sira [15]
Dave [9]
Tregime [99]
Urtësi [31]
Mesazhe Islame [105]
Artikuj [392]
Hutbe [91]
Arti Islame [18]
Pyetje & Përgjigje [520]
Poezi Islame [11]
Emra musliman [5]
Poezi Islame [94]
Kurani dhe shkenca [147]
Histori [26]
Familja Islame [106]
Shtyllat e Fesë [193]
Mësime ditore [43]
Ligjërata nga hoxha i nderuar Ulvi Fejzullahu
Video [44]
Komentet
500
Na gjeni n'Youtube

Statistikat

Gjithsejt online: 1
Vizitorë: 1
Anëtarë: 0
Hyrja » Artikuj » Pyetje & Përgjigje

Artikuj në kategori: 520
Artikujt e shfaqur: 493-504
Faqet: «- 1 2 ... 40 41 42 43 44

Radhit sipas:: Data · Emri · Votat · Komentet · Shikimet

Pyetja është, çfarë bëhet me një person që ka dashur të të dhunojë ose të ka dhunuar një anëtar të familjes së ngushtë, puna e tij është se ai ende bën disa gjynahe të tjera, por ka shenja që ai me ne do me u ndreq. Ne s’po mundem me ia fal, por për shkak të muslimanizmit po mundohmi.

Pyetje & Përgjigje | Views: 427 | Added by: shpend-xhelili | Date: 16/08/2009 | Comments (0)

Në namaze a preferohet të ngrihet zëri pak apo krejt heshtas (pëshpëritje)?

Pyetje & Përgjigje | Views: 768 | Added by: shpend-xhelili | Date: 16/08/2009 | Comments (0)

Pasi jam fillestar në namaz, po praktikoj vetëm farzin. Dua një herë të forcoj namazin e pastaj inshallah edhe sunetet. A duhet që për farze të thirret ezani apo vetëm ikameti?

Pyetje & Përgjigje | Views: 1040 | Added by: shpend-xhelili | Date: 16/08/2009 | Comments (1)

Kam një pyetje, e cila është ndoshta pak e komplikuar, por shpresoj që do të mund të kuptoni dhe të më jepni një përgjigje rreth saj.
A duhet ta shpaguaj zotimin?

Pyetje & Përgjigje | Views: 405 | Added by: shpend-xhelili | Date: 16/08/2009 | Comments (0)

Në kohën që jam duke u munduar të shërohem, inshallah me ndihmën e Allahut nga cytjet e shejtanit (sihrit) duke lexuar vetë Kuran dhe me lutje... Jam duke u ballafaquar me një fenomen, gibetin, të cilin nuk jam duke e përballuar lehtë. Kritikoj, ju tërheq vëmendjen njerëzve përreth, por e kotë, e kanë të shprehur tejmase këtë ves.

Pyetje & Përgjigje | Views: 1722 | Added by: shpend-xhelili | Date: 16/08/2009 | Comments (2)

Kam probleme me namazin e sabahut. Më ndodh shpesh që në ëndërr shoh që e kam falur sabahun dhe pastaj kur është koha për t’u falur, kam ndjenjën që e kam mbaruar namazin dhe bie për të fjetur. Kur zgjohem nga gjumi, më kujtohet që nuk e kam falur, por ka qenë vetëm një ëndërr.

Pyetje & Përgjigje | Views: 660 | Added by: shpend-xhelili | Date: 16/08/2009 | Comments (1)

Pyetja, brenga që shqetëson shumicën e të rinjve është përtacia, dembellëku apo mërzia, po ashtu kjo dukuri aq negative dhe shumë e përfolur shfaqet dhe më shqetëson edhe mua si i ri. Besoni, është një hall shumë i madh, bllokues do kisha thënë për gjithçka që është pozitive (siç është bërja e një pune, kryerja e obligimeve etj).

Pyetje & Përgjigje | Views: 372 | Added by: shpend-xhelili | Date: 16/08/2009 | Comments (0)

Jam 24 vjeç, jam falur edhe më herët, por nga mosha 22 e deri tani rregullisht fal 5 vakte namaz, elhamdulilah. Mirëpo kam disa pyetje, inshallah keni njohuri rreth këtyre problemeve që kam.

Pyetje & Përgjigje | Views: 637 | Added by: shpend-xhelili | Date: 16/08/2009 | Comments (1)

A lejohet të mbahet ari i bardhë apo argjendi nga meshkujt?
Pyetje & Përgjigje | Views: 1781 | Added by: shpend-xhelili | Date: 16/08/2009 | Comments (2)

Jam një motër e rregullt e faqes suaj, i lexoj me kujdes pyetjet dhe përgjigjet tuaja, andaj mora guximin t’ju hap zemrën juve për një gjë që më brengos mua. Jam një motër 22-vjeçare e fejuar para një viti me një djalë shumë të mirë, e duam shumë njëri-tjetrin, kalojmë shumë mirë, kemi një gjuhë të përbashkët për çka e falënderoj çdo ditë Allahun.

Pyetje & Përgjigje | Views: 1392 | Added by: shpend-xhelili | Date: 16/08/2009 | Comments (1)

Nëse një grua aborton spontanisht para 80 ditëshit dhe pastaj gjatë gjakderdhjes ajo nuk është falur duke menduar se është gjak i lehonisë, tani a do duhej t’i bëjë ato kohë namazi kaza?

Pyetje & Përgjigje | Views: 814 | Added by: shpend-xhelili | Date: 16/08/2009 | Comments (0)

Kisha dy pyetje ndoshta pak të ndërlikuara, por do ta doja përgjigje sa më të qartë.
Nëse një njeri ka fatin e keq dhe të jetë njëri nga pasardhësit e popullit të Lutit, por bën sabër dhe ia ka frikën Allahut dhe martohet me një grua, por jo nga dëshira, por nga ajo se e di që e ka haram të shkojë dhe ta ndjekë orientimin seksual të tij.

Pyetje & Përgjigje | Views: 906 | Added by: shpend-xhelili | Date: 16/08/2009 | Comments (0)

Kërko
Sinqeriteti n' FB
Radio Pendimi

Njëshmëria
Lidhje Islame
Miqtë e Allahut

Copyright © Sinqeriteti.com 2020