E shtunë, 31/10/2020, 05:47
Eselamu alejkum Guest | RSS
Menya
Kategoritë
Kuran [24]
Sunnet [35]
Akide [48]
Fikh [46]
Tefsirë [48]
Sira [15]
Dave [9]
Tregime [99]
Urtësi [31]
Mesazhe Islame [105]
Artikuj [392]
Hutbe [91]
Arti Islame [18]
Pyetje & Përgjigje [520]
Poezi Islame [11]
Emra musliman [5]
Poezi Islame [94]
Kurani dhe shkenca [147]
Histori [26]
Familja Islame [106]
Shtyllat e Fesë [193]
Mësime ditore [43]
Ligjërata nga hoxha i nderuar Ulvi Fejzullahu
Video [44]
Komentet
500
Na gjeni n'Youtube

Statistikat

Gjithsejt online: 1
Vizitorë: 1
Anëtarë: 0
Hyrja » Artikuj » Pyetje & Përgjigje

Artikuj në kategori: 520
Artikujt e shfaqur: 37-48
Faqet: «- 1 2 3 4 5 6 ... 43 44

Radhit sipas:: Data · Emri · Votat · Komentet · Shikimet
Pyetje:
A lejohet mbajtja e peshqve ne akuarium?
Pyetje & Përgjigje | Views: 1196 | Added by: ShpendXhelili | Date: 05/04/2011 | Comments (1)

Pyetja:
Një motër dëshiron që ta vendos mbulesën dhe këtë dëshirë e ka qe sa vite, mirëpo bashkëshorti nuk ka dëshirë. Që të dy janë besimtarë të sinqertë, falin namazin dhe agjërojnë. Kisha pas dëshirë me dit se a duhet me vendos shaminë pa e vet burrin apo jo.
Pyetje & Përgjigje | Views: 783 | Added by: ShpendXhelili | Date: 20/03/2011 | Comments (0)

Pyetja:
Një motër dëshiron që ta vendos mbulesën dhe këtë dëshirë e ka qe sa vite, mirëpo bashkëshorti nuk ka dëshirë. Që të dy janë besimtarë të sinqertë, falin namazin dhe agjërojnë. Kisha pas dëshirë me dit se a duhet me vendos shaminë pa e vet burrin apo jo.
Pyetje & Përgjigje | Views: 917 | Added by: ShpendXhelili | Date: 20/03/2011 | Comments (1)

Pyetje:
Një motër dëshiron që ta vendos mbulesën dhe këtë dëshirë e ka qe sa vite, mirëpo bashkëshorti nuk ka dëshirë. Që të dy janë besimtarë të sinqertë, falin namazin dhe agjërojnë. Kisha pas dëshirë me dit se a duhet me vendos shaminë pa e vet burrin apo jo.
Pyetje & Përgjigje | Views: 669 | Added by: ShpendXhelili | Date: 20/03/2011 | Comments (3)

Pyetje:
A lejohet marrëdhënia seksuale me gruan pas iftarit pa u pastruar, meqenëse ne në Prishtinë nuk kemi ujë në mbrëmje, deri në mëngjes?
Pyetje & Përgjigje | Views: 994 | Added by: ShpendXhelili | Date: 20/03/2011 | Comments (1)

Pyetje:
Desha ta di se a e ndryshon lutja kaderin dhe a më lejohet të them dua dhe të bëj lutje [në gjuhën shqipe] nëse jam me cikël mujor në Natën e Kadrit [ose ne dhjetë netët e fundit pasi nuk dihet se në cilën natë bie saktësisht]?
Pyetje & Përgjigje | Views: 1397 | Added by: ShpendXhelili | Date: 20/03/2011 | Comments (0)

Pyetje:
Prej cilës moshë është e obliguare mbulesa, se kam dëgjuar se mbulesa është e obliguar prej kur të paraqitet cikli i parë menstrual.
Pyetje & Përgjigje | Views: 1169 | Added by: ShpendXhelili | Date: 20/03/2011 | Comments (1)

Pyetje:
Dikush ka thënë për mua se kam bërë imoralitet dhe aq mirë e ka thënë atë rrenë saqë të gjithë po mendojnë se unë jam një vajzë e pamoralshme. Më intereson të di se a mundet me qenë kjo si dobi për mua pasi që e di se kur dikush thotë diçka që s’është e vërtetë për dikë vetëm se ia merr gjynahet, apo mund të vij kjo si pasojë e mëkateve të mia.
Pyetje & Përgjigje | Views: 886 | Added by: ShpendXhelili | Date: 20/03/2011 | Comments (0)

Pyetje:
A mund të kurorëzohesh në xhami por pa qenë babai i vajzës, a pranohet kjo? Dhe a është më mirë të martohemi në muajin shtator sipas fesë?
Pyetje & Përgjigje | Views: 1068 | Added by: ShpendXhelili | Date: 20/03/2011 | Comments (1)

Pyetje: Ju lutem, kam një pyetje që më është bërë ves. A më ka bërë dikush magji-sihër se nuk jam e martuar dhe me atë njeri që njihem nuk e pranon kërkesën time por insiston në të tijën e ai nuk kërkon tjetër vetëm zina(mardhenie intime jo ligjore) dhe unë këtë nuk e dua në asnjë mënyrë. Ju lutem, më jepni një këshillë rreth kësaj! Mbetshi me të mira!

Pyetje & Përgjigje | Views: 4004 | Added by: ShpendXhelili | Date: 28/02/2011 | Comments (10)

Pyetje: Jam e martuar qe 2 vjet dhe ende nuk kam fëmijë. E fali namazin dhe çdoherë e lus Zotin të më jep fëmijë po ende nuk kam. Desha t’ju pyes se a ka ndonjë lutje-dua të veçantë që mund ta bëj. Shpresoj te Allahu se insha-Allah do të më jep edhe mua fëmijë se Zoti e di më mirë për mua se kur duhet të më jep, nëse më jep. Po çdoherë e qetësoj veten se edhe nëse nuk kam në dynja insha-llah Allahu do të më shpërblej me xhenet e atje të më jep fëmijë.

Pyetje & Përgjigje | Views: 1563 | Added by: ShpendXhelili | Date: 28/02/2011 | Comments (0)

Pyetje: Jam 25 vjeçare dhe jam në lidhje me një djalë gati qe një vit e gjysmë, por lidhjen nuk e kam stabile! Ka raste të shumta kur lidhja jonë gjendet në kriza shumë të mëdha! Nuk e kuptoj aspak partnerin tim, njëherë më thotë që ka mbaruar kjo punë, unë nuk të pëlqej, unë nuk të dua, ti nuk je për mua, më ofendon, më nënçmon, më shfrytëzon etj.

Pyetje & Përgjigje | Views: 1060 | Added by: ShpendXhelili | Date: 28/02/2011 | Comments (2)

Kërko
Sinqeriteti n' FB
Radio Pendimi

Njëshmëria
Lidhje Islame
Miqtë e Allahut

Copyright © Sinqeriteti.com 2020