E diel, 02/10/2022, 09:41
Eselamu alejkum Guest | RSS
Menya
Kategoritë
Edukata Islame [22]
Bashkëshortësia [35]
Gruaja në Islam [17]
Edukimi i fëmijëve [32]
Komentet
500
Na gjeni n'Youtube

Statistikat

Gjithsejt online: 4
Vizitorë: 4
Anëtarë: 0
Hyrja » Artikuj » Familja Islame » Edukimi i fëmijëve

Artikuj në kategori: 32
Artikujt e shfaqur: 25-32
Faqet: «- 1 2 3

Radhit sipas:: Data · Emri · Votat · Komentet · Shikimet
Periudha e ashtuquajtur - vitet e çmendura më së paku është hulumtuar dhe studiuar, por për këtë të gjithë flasin dhe pohojnë që e dinë për çfarë bëhet fjalë.
Prindërit dhe mjedisi janë të bindur që kjo periudhë - trembëdhjetë deri në ntëmbëdhjetë vjeçare është e rëndë dhe e ndërlikuar, si dhe e mbushur përplot me tendosje, peripeci dhe frustacione.
Edukimi i fëmijëve | Views: 966 | Added by: shpend-xhelili | Date: 13/09/2009 | Comments (0)

Përpara martesës bashkëshortët duhet të dinë disa çështje të rëndësishme, të cilat duhen respektuar më korrektësi në mënyrë që të parandalohen problemet në familjen islame. Prej këtyre përmendim:
Edukimi i fëmijëve | Views: 490 | Added by: shpend-xhelili | Date: 13/09/2009 | Comments (0)

Zoti im është Allahu! Ai më ka krijuar dhe më ka furnizuar, më ka dhënë formë të bukur, më ka mësuar njohuri të dobishme dhe më ka dhënë në shërbim çdo gjë që ekziston në Tokë.
Edukimi i fëmijëve | Views: 714 | Added by: Argjendi | Date: 18/08/2009 | Comments (1)

Allahu Fisnik i ka krijuar të gjitha të mirat në Tokë në mënyrë që njerëzit t’i shfrytëzojnë ato.
Allahu ka krijuar natën dhe ditën, Diellin dhe Hënën, që të dimë numrin e vjetëve; që të dimë si ta llogarisim kohën.
Edukimi i fëmijëve | Views: 586 | Added by: Argjendi | Date: 18/08/2009 | Comments (0)

Allahu është Ai i Cili na ushqen. Ai e zbret shiun nga qielli. Na ka dhënë të dëgjuarit dhe të parët dhe na ka mësuar mënyrën si ta mbjellim tokën, nga e cila dalin pemë dhe perime (fruta) të ndryshme që i hamë.
Edukimi i fëmijëve | Views: 528 | Added by: Argjendi | Date: 18/08/2009 | Comments (0)

Allahu është Ai i Cili kujdeset për të gjitha krijesat. Ai ushqen peshkun në ujë dhe ia lehtëson atij mënyrat e ushqimit, e furnizon zogun dhe ia lehtëson nafakën. Ai i furnizon insektet dhe të gjitha krijesat e tjera.
Edukimi i fëmijëve | Views: 508 | Added by: Argjendi | Date: 18/08/2009 | Comments (0)

Allahu i Madhërishëm është Ai që ka krijuar tokën e gjerë, kodrat e larta, detet, Diellin, i cili jep dritë, dhe qiellin e bukur të cilin e ka zbukuruar me yje.Allahu i Gjithëpushtetshëm ka krijuar kafshë me ngjyra të shumënduarshme, të formave dhe adeteve të ndryshme. Shumëllojshmëria e kafshëve të ndryshme është argument i fuqisë së Allahut dhe i bukurisë së Krijimit Tij.
Edukimi i fëmijëve | Views: 543 | Added by: Argjendi | Date: 18/08/2009 | Comments (0)

Prej çka përbëhet besimi islam?
Cilat janë të vërtetat themelore të besimit?
Çfarë duhet besuar fort dhe duhet ditur përmendsh?
Si quhen të vërtetat themelore të besimit ?
Edukimi i fëmijëve | Views: 1560 | Added by: Argjendi | Date: 18/08/2009 | Comments (0)

1-12 13-24 25-32
Kërko
Sinqeriteti n' FB
Radio Pendimi

Njëshmëria
Lidhje Islame
Miqtë e Allahut

Copyright © Sinqeriteti.com 2022